Een tijdje geleden was het team van Stek magazine bij ons over de vloer. Ze zochten een mooie ruimte met een groene bank erin om te stylen voor hun oktober editie cover. Ik had wat foto’s van ons appartement gestuurd na aanraden van mijn mattie Milou. Milou hebben jullie vast al een keer voorbij zien komen en anders kennen jullie haar vast van haar mooie blog vanhetkastjenaardemuur

Styliste & fotografe Souraya Hassan had een heleboel spullen meegebracht om onze ruimte mee aan te kleden voor de foto’s. O.a spullen van de leuke winkel uit Zwolle: Moonloft (binnenkort ook in Arnhem geloof ik!), een prachtig kleed van Rozenkelim, lightbox van  Zuiver en een heleboel plantjes van Ogreen Clean Machines. En het resultaat was prachtig! Je kunt meer foto’s en details over de spullen vinden op de Stek magazine app, gratis te downloaden voor Apple en android.

Ik werd heel hebberig van alle mooie spullen die ze mee hadden genomen.
Ik vind het altijd leuk om tweedehands spullen te zoeken die passen bij de trend van nu. Dus ik had weer genoeg inspiratie gekregen om zelf weer aan de slag te gaan.
Alles is momenteel ook weer anders bij ons thuis. Ik heb een heleboel verschoven, verplaatst en weggedaan. Maar dat zal ik een andere keer laten zien.
Heerlijk om weer wat inspiratie te krijgen.

Bedankt Stek magazine crew voor deze leuke dag!

De prachtige foto’s zijn gemaakt door: Souraya Hassan Binti home

Een gedachte over “Stek Magazine op visite

  1. Pingback: Nieuwe stek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s